Termeni și condiții

Vizitarea sau folosirea site-ului cavarresidence.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului cavarresidence.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagină Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Drepturile de autor (Copyright)
Întregul conținut al site-ului cavarresidence.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Cavar Residence SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.cavarresidence.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclamă drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail [email protected].

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicație la distanță
Următoarele tehnici de comunicație la distanță necesită acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fără intervenție umană (automat de apel);
b) telefon cu intervenție umană;
c) adresa de poștă electronică (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizată;

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își își asumă în totalitate drepturile și obligațiile site-ului cavarresidence.ro.